Despre noi

Cabinet Individual de Avocat

Cabinet de Avocat Ion Budescu își bazează rezultatele foarte bune de până acum pe experiența de peste 20 ani și dinamismul echipei sale de avocați, capabili să abordeze cu succes spețe foarte variate ca amploare și complexitate.
Avocații noștri vă vor ajuta să depășiți dificultățile de natură legală prin care treceți.

Oferim clienților noștri, persoane fizice și juridice române și străine, consultanță, și asistență juridică complexă în domeniul dreptului comercial, civil, penal, familiei, administrativ, muncii și în domeniul dreptului financiar și fiscal.

Asigurăm reprezentare în fața instanțelor de judecată, și a altor autorități ale administrației publice.

 

Cabinet Individual de Insolventa

Cabinet de Insolvență Magda Budescu, membru activ al UNPIR din anul 2017 desfășoară activități specifice procedurii insolvenței, cu preponderență în domeniul reorganizării și lichidării judiciare, precum și în etapa de pre-insolvență, insolvență, lichidare voluntara la Registrul Comerțului.

Procedurile de insolvență sunt derulate de o echipă pluridisciplinară de colaboratori, care reunește specialiști din diferite domenii de activitate: practicieni în insolvență, evaluatori,avocați și experți contabili, ce au calificarea, experiența și suportul tehnic necesare administrării societăților aflate în insolvență, indiferent de obiectul de activitate.